Coaching

Pohditko ongelmaa, johon ei tunnu löytyvän ratkaisua? Mietitkö, mitä sinun pitäisi seuraavaksi tehdä? Ehkä sinusta tuntuu, että olet jumissa, kenties jaksamisesi on vähissä tai motivaatio hukassa. Henkilökohtainen coaching antaa sinulle selkeyttä toimintaan, välineitä henkilökohtaiseen kasvuun ja intoa tavoitteiden saavuttamiseen.

Coachingissa käsiteltävät asiat saattavat liittyä työhön tai henkilökohtaiseen elämäntilanteeseen tai näiden yhdistämiseen. Tyypillisiä coaching-keskustelujen aiheita ovat aikataulupaineet, oman työn kehittäminen ja selkeyttäminen, jaksamisen edistäminen ja tulevaisuuden suunnittelu. Saatat ehkä pohtia, mikä sinusta tulee isona. Silloin coaching on oiva tuki tavoitteiden ja päätösten selkeyttämiseen.

Coach on ulkopuolinen sparraaja, jonka kanssa voit luottamuksellisesti keskustella, kartoittaa tilannettasi, laajentaa näkökulmiasi, pohtia vaihtoehtojasi ja löytää ratkaisuja haasteisiisi.

Erityisosaamistani on johtoryhmien ja esimiesten business coaching, jossa etsitään uusia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen ja johtamiseen.

Coaching-prosessi voidaan toteuttaa henkilökohtaisesti tai ryhmässä, tai näitä molempia yhdistellen tarpeen mukaan.

Coaching-tapaamiset toteutetaan usein kasvokkain, mutta joskus kalentereiden yhteensovittaminen voi olla vaikeaa. Tällaisissa tilanteissa voimme keskustella myös etäyhteyden tai puhelimen välityksellä. Käytännön kokemus on osoittanut telecoachingin hyvin toimivaksi toimintamalliksi.

Coaching on aina luottamuksellista ja alan eettisten sääntöjen mukaista. Coaching-toiminnan eettiset säännöt ovat ladattavissa ICF Finlandin sivustolta  www.icffinland.fi.

Olen suorittanut useita coaching-koulutuksia ja toiminut coachina yli kymmenen vuotta. Coachingin ”näyttötutkinnon” eli kansainvälisen ACC-sertifioinnin suoritin vuonna 2015.

Tutustu myös muihin Uusivireen palveluihin:

Yrittäjyyssparraus

Harkitsetko yrittäjäksi ryhtymistä? Tarvitsetko sparrausta yritystoiminnan käynnistämiseen tai ”happotestauksen” liikeideallesi? Mietitkö miten aloittaa yritystoimintaa? Haluatko pohtia miten uudistaa liiketoimintaasi tai palveluitasi? Muutaman

Työyhteisösovittelu

Kun työyhteisössä on konflikti, yhteistyövaikeuksia tai kiusaamista, työyhteisösovittelu auttaa purkamaan tulehtuneita tilanteita ja mahdollistaa sopusointuisemman etenemisen. Ristiriitatilanteessa ulkopuolisen puolueettoman sovittelijan rooli voi

Työnohjaus

Onko sinun vaikea priorisoida työtehtäviäsi? Tuntuuko sinusta, ettet ehdi tehdä kaikkea mitä pitäisi tehdä? Onko sinulla ainainen kiire? Kenties johtaminen tuntuu sinusta

Koulutus ja valmennus

Etsitkö kouluttajaa liiketoiminnan eri osa-alueille kuten johtamiseen tai osaamisen tai toiminnan kehittämiseen? Onko organisaatioosi tulossa muutos, johon kaipaat ulkopuolista valmennusta ja tukea?

HALUATKO SAADA LISÄÄ TIETOA UUSIVIREEN PALVELUISTA? OTA YHTEYTTÄ

Vieritä ylös